Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

TP-Link Omada TL-SX3016F
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
TP-Link Omada TL-SX3016F
16-poorts SFP+ switch
De TP-Link TL-SX3016F JetStream biedt met 16x 10 Gigabit SFP+ poorten een razendsnelle verbinding voor zwaardere netwerktoepassingen. Met L2/L2+ management features als static routing, QoS en beveiligingsfuncties is dit een perfecte switch voor professionele netwerken.

449,00 excl. btw
543,29 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


TP-Link Omada TL-SX3016F

Eigenschappen TP-Link TL-SX3016F

Beheer via Omada SDN Cloud portal
16x 10 Gigabit SFP+
1x RJ45 console poort, 1x micro-USB
Bandbreedte: 320 Gbps
Twee voedingsaansluitingen
L2 en L2+ functionaliteiten
Uitgebreide netwerkbeveiliging
Port Mirroring, VLAN en QoS

16-poorts 10 Gigabit SFP+ switch

Creëer een razendsnel netwerk met de TP-Link TL-SX3016F, een geavanceerde switch met 16x 10 Gigabit SFP+ poorten. Deze switch geeft uw netwerk een flinke upgrade en levert voldoende bandbreedtecapactiteit voor zwaardere toepassingen, zoals een verbinding met een core server of NAS. Met een switching capaciteit van maar liefst 320 Gbps biedt deze switch een razendsnelle verbinding en wordt de doorvoer van uw netwerk geoptimaliseerd en aanzienlijk vergroot. Voor extra zekerheid is de TL-SX3016F voorzien van twee voedingsaansluitingen zodat u het apparaat met een back-up voedingsbron kunt verbinden.

Compatible met Omada SDN

Met de Omada SDN firmware is het mogelijk om deze switch op afstand te beheren via het Omada SDN Cloud portal. Via één overzichtelijk dashboard heeft u inzicht in de status van het netwerk en kunt u o.a. instellingen wijzigen en problemen opsporen. Doordat het netwerk vanaf verschillende locaties via de cloud kan worden beheerd, bespaart dit een hoop tijd en kosten. Maakt u tevens gebruik van andere apparatuur met Omada SDN ondersteuning, dan kun u uw complete netwerk via dit platform beheren. U heeft hiervoor alleen nog een lokale hardware controller (TP-Link Omada SDN OC200) of software controller nodig.

Omada SDN is beschikbaar via uw webbrowser of via de Omada app voor iOS en Android.


L2 en L2+ functionaliteiten

Deze switch van TP-Link ondersteunt talrijke L2 en L2+ functionaliteiten, waaronder 802.1Q tag VLAN, Port Isolation, Port Mirroring en 802.3 Flow Control. Ook zijn er functies om het netwerk te onderhouden, zoals Loop Back Detection en IGMP Snooping. IGMP snooping zorgt ervoor dat een multicast stream alleen wordt doorgestuurd naar de juiste apparaten. Met IGMP throttling en -filtering voorkomt u dat de stream naar ongeautoriseerde apparaten gaat, wat u gemakkelijk per poort kunt instellen.

Uitgebreide netwerkbeveiliging

Met de TP-Link TL-SX3016F is uw netwerk uitstekend beveiligd. Zo past de switch functies toe als IP-MAC Port Binding, Port Security en DHCP Snooping. De functie Access Control Lists (ACL, L2 tot L4) beschermt uw netwerkdata door pakketjes te blokkeren op basis van MAC-adres, IP-adres, TCP/UDP-poorten en VLAN ID. Daarnaast ondersteunt de switch 802.1X, waarmee netwerkgebruikers worden geïdentificeerd via externe Radius servers. Met de gast VLAN-functie kunnen non-802.1X gebruikers het algemene netwerk niet betreden en krijgen zij alleen toegang tot het gastennetwerk.

Quality of Service

Deze switch ondersteunt Quality of Service (QoS), wat betekent dat u bepaalde datastromen voorrang kunt geven middels Port Priority, 802.1P Priority en DSCP Priority. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat voice- en video-applicaties altijd voorrang krijgen op standaard internetverkeer. Hiermee voorkomt u dat er vertraging optreedt tijdens het voeren van telefoongesprekken of het afspelen van videobeelden wanneer het netwerk zwaar belast wordt.

Beheer via GUI of CLI

Gaat u deze TP-Link switch niet gebruiken in combinatie met Omada SDN, dan kunt u ook kiezen voor stand-alone beheer. U beheert de switch dan via de web-based Graphical User Interface (GUI), de Command Line Interface (CLI), SNMP of RMON. Bekijk hier ook de status per poort of hou het dataverkeer in de gaten.

Inhoud verpakking

  • TP-Link TP-Link TL-SX3016F
  • Rackmount kit
  • 2x Voedingsadapter
  • Rubberen voetjes
  • Handleiding

Product Details


Artikelnummer

TL-SX3016F

Merk

TP-Link

EAN

6935364006433

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden


Wees de eerste die een review schrijft!

TP-Link Omada TL-SX3016F

449,00 excl. btw
543,29 incl. btw