Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Ubiquiti UAP-AC-HD
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Ubiquiti UAP-AC-HD
Wireless-AC Wave 2 access point
De Ubiquiti UAP-AC-HD is een professioneel access point met Wireless-AC Wave 2 technologie. De Ubiquiti UAP-AC-HD is voorzien van 4x4 Dual-Radio zenders met een maximale snelheid van 2,35 Gbps en MU-MIMO techniek. Dit zorgt voor een vlotte communicatie met meerdere clients tegelijkertijd.

299,06 excl. btw
361,86 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
    Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Alternatieven

Veelgestelde vragen

Reviews

Accessoires


Ubiquiti UAP-AC-HD

Eigenschappen Ubiquiti UAP-AC-HD

802.11ac Wave 2 MU-MIMO
4x4 dual-radio zenders
Geschikt voor indoor en outdoor gebruik
Maximale draadloze snelheid van 2533Mbps
Werkt simultaan op 2,4 Ghz (800 Mbps) en 5 Ghz (1733 Mbps)
802.3at PoE+ ondersteuning
2 x Gigabit LAN netwerkaansluitingen
25 dBm (316 mW) aan zendvermogen
Inclusief Passieve PoE voeding en montagemateriaal

Razendsnel indoor/outdoor access point
Het Ubiquiti UniFi UAP-AC-HD dual band access point zorgt voor een krachtig WiFi-netwerk met voldoende capaciteit voor drukke (high density) omgevingen. Het access point ondersteunt 802.11ac Wave 2 MU-MIMO en kan daardoor meerdere clients tegelijkertijd bedienen op hoge snelheid. Het apparaat is geschikt voor zowel binnen als buiten en levert een doorvoersnelheid tot 2533 Mbps. De krachtige 4x4 dual-radio zenders met beamforming zorgen voor een uitstekende dekking.Wave 2 MU-MIMO
De UniFi UAP-AC-HD is het eerste UniFi access point met Wave 2 MU-MIMO ondersteuning. Het voordeel van deze techniek is dat het access point met meerdere clients tegelijkertijd kan communiceren, wat bij oudere access points nog niet mogelijk was. Clients profiteren met Wave 2 MU-MIMO van beduidend hogere snelheden en betere WiFi-prestaties.Plafond- of muurmontage
Dankzij het slanke rookmelderontwerp kunt u de Ubiquiti UniFi UAP-AC-HD onopvallend bevestigen aan het plafond of aan de muur. U sluit de Ubiquiti UniFi aan op uw router, waarna u het access point via de gratis UniFi Controller software van Ubiquiti installeert en beheert. De software is beschikbaar voor zowel Windows als Mac.

Power over Ethernet
De Ubiquiti UAP-AC-HD ondersteunt 802.3at Power over Ethernet, oftewel PoE+. Met behulp van de meegeleverde 48V PoE-injector kan het access point stroom ontvangen via de netwerkkabel. Maakt u gebruik van meerdere access points? In dat geval raden wij aan om een (UniFi) switch te gebruiken die ondersteuning biedt voor 802.3at.

Gratis beheersoftware
Bij de Ubiquiti UAP-AC-HD hoort de UniFi Controller software. Hiermee kunt u het access point niet alleen beheren, maar bijvoorbeeld ook de netwerkprestaties monitoren, problemen opsporen, analyses maken en een login portal creëren voor gasten. Maakt u gebruik van meerdere access points, dan zijn deze centraal te beheren via de UniFi Controller. De software is zeer gebruiksvriendelijk en ook geschikt voor mensen met weinig technische kennis.Inhoud verpakking
  • Ubiquiti UniFi UAP-AC-HD
  • PoE-injector (48V, 0.5A)
  • Montagebeugel
  • Schroeven en pluggen
  • Voedingskabel
  • Handleiding

Product Details


WiFi standaard

WiFi 5 (11ac)

WiFi-frequentieband

2,4 GHz & 5 GHz

Indoor of outdoor

Indoor

Artikelnummer

UAP-AC-HD

Merk

Ubiquiti

EAN

810354026126

WiFi Standaard

WiFi 5 (11ac)

Aantal access points

1-pack

Snelheid 2,4 GHz

800 Mbps

Snelheid 5 GHz

1733 Mbps

Beheer via Cloud

Optioneel

Maximaal zendvermogen

25dBm/316mW

PoE-ondersteuning

48V passief + 802.3at

PoE-injector meegeleverd

Ja

LAN-aansluiting

2x Gigabit LAN

Roaming ondersteuning

Fast roaming

Antenne aansluiting

Geen

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen


De Ubiquiti UAP-AC-HD gebruikt maximaal 17 watt waardoor u voor 3 UAP-AC-HD accesspoints een powerbudget van 51 watt nodig heeft. Bij 4 stuks wordt dit 68 watt en bij 5 stuks 85 watt. De switch moet daarnaast ook PoE+ (802.3at) ondersteunen.

Hou er mee rekening dat zowel het aangegeven PoE budget van de switch als het aangegeven PoE stroomgebruik slechts indicatief is. Dit kan soms per unit verschillen, bijvoorbeld door een verschil in productie of door ouderdom. Reken daarom voor de zekerheid 10 tot 20 procent extra om zeker te weten dat het powerbudget voldoende zal zijn en voldoende zal blijven. 
U kunt wel een extra netwerkapparaat (zoals PC, camera of een ander accesspoint) aansluiten op de tweede LAN poort van de UAP-AC-HD, maar in principe wordt de snelheid dan wel verdeeld over de UAP-AC-HD en het aangesloten netwerkapparaat. De UAP-AC-HD kan namelijk de volledige kabelsnelheid van 1000mbp/s benutten waardoor het gebruik van het netwerkapparaat ten kosten gaat van de maximaal haalbare snelheid via de UAP-AC-HD. Als u echter niet de volle 1000mbp/s via de UAP-AC-HD nodig heeft en/of de benodigde snelheid vai het extra netwerkapparaat is beperkt dan kunt u deze opzet overwegen.

In principe kunt u elke PoE+ (802.3at) switch gebruiken om de UAP-AC-HD te voeden. U moet er alleen op letten dat het powerbudget van de PoE+ switch voldoende is, want de UAP-AC-HD gebruikt 17 watt waardoor het powerbudget van PoE+ budget switches al snel bereikt zal zijn. Het voordeel van een UniFi switch (zoals de US-8-150W) is dat de switch beheerd kan worden vanuit dezelfde software als de UniFi accesspoints en de UniFi routers/USG's.


Momenteel krijg ik het toestel niet verbonden via mijn computer met zijn eigen controller waarom???????Via GSM is er al iets gelukt zodat ik het toestel kon instellen .Het werkt.

Momenteel krijg ik het toestel niet verbonden via mijn computer met zijn eigen controller waarom???????Via GSM is er al iets gelukt zodat ik het toestel kon instellen .Het werkt.

Geschreven door Trusted Shops

Ubiquiti UAP-AC-HD

299,06 excl. btw
361,86 incl. btw